top of page
rijnkade hoek_edited.jpg
Beheer

Bij een hoge kwaliteit hoort ook een hoge mate van gemak en comfort. Daarom sturen wij het onderhoud en beheer van onze woon- en werkruimten zelf aan. Voor de uitvoering kiezen we voor vertrouwde vakmensen, het liefst uit Weesp en omstreken. Dit uiteraard tot volle tevredenheid van onze huurders en gebruikers.

 

Volgens hetzelfde recept doen we onderhoud en beheer ook graag voor derden. Ook hier staan kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit voorop.

Hoogwaardige kwaliteit is ons visitekaartje. Dus hanteren wij bij het onderhouden onze woningen en werkruimtes dezelfde hoge eisen aan kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit als bij onze nieuwbouw en transformatie. Met maar één doel: een hoge klanttevredenheid.

 

Met snel reageren, hard werken en oog voor detail raken we helemaal in ons element, elke dag weer. Voor de uitvoering kunnen wij vertrouwen op de vakmensen die we in de loop der jaren aan ons verbonden hebben. Zowel allrounders als specialisten die de klus snel en efficiënt klaren.

 

Bij voorkeur vakmensen uit Weesp en omgeving. Uiteraard omdat zij uitstekend werk afleveren, maar ook omdat we hiermee bijdragen aan onze eigen lokale economie en samenleving. Ook dat, vinden wij, hoort bij hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit.

 

Wilt u dat wij op deze manier ook het beheer en/of onderhoud van uw woning of werkruimte verzorgen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

"Kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit
staan bij ons voorop"

bottom of page