top of page

E.du Perronstraat 16

Weesp

TE HUUR

€ 1275,-

(excl.)

Omschrijving

In kleinschalig appartementengebouw gelegen ruim bemeten driekamer maisonnette van ca. 74 m² geheel voorzien van dubbele beglazing grotendeels in kunststof kozijnen en voorzien van een ZONNIG balkon welke is gesitueerd op het ZUIDWESTEN en eigen c.v. apparatuur.

Deze driekamer maisonnette bevindt zich in een goede staat van onderhoud, is uitgevoerd in een lichte en frisse kleurstelling en is gelegen op 5 minuten loopafstand van het NS-station (vanwaar Amsterdam CS slechts 17 minuten reizen is en luchthaven Schiphol slechts 22 minuten). Verder bevindt zich op loopafstand het gezellige en historische centrum met winkels en horecagelegenheden en in de directe nabijheid bevinden zich sportaccommodaties, de rivier De Vecht, scholen, kinder(dag)opvang en uitvalswegen richting onder andere Amsterdam, luchthaven Schiphol, AMC, Utrecht en Hilversum.

INDELING:

Begane grond: hier bevindt zich aan de linker- en rechterzijde van het appartementengebouw een trap naar de eerste verdieping en via de galerij bereikt men deze maisonnette.

Eerste verdieping: entree, hal voorzien van garderoberuimte, trap naar tweede verdieping, trap-/bergkast, meterkast en toilet, royale L-vormige living voorzien van laminaatvloer met open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur en entree naar het zonnige balkon welke is gesitueerd op het zuidwesten.

Tweede verdieping: trapopgang, ruime overloop voorzien van vaste kast, royale eerste slaapkamer aan de achterzijde, royale tweede slaapkamer aan de achterzijde voorzien van vaste kast, badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet en een waskamer aan de voorzijde met aansluiting voor de wasmachine en droger alsmede de c.v. apparatuur.

Adres

E.du Perronstraat 16

Weesp

Ligging

Kenmerken

Soort woonhuis

Aantal slaapkamers

Appartement

2

Etages

Woonoppervlakte

1

74

Buitenruimte

Bouwjaar

balkon

bottom of page