top of page

Heemraadweg 127

Weesp

TE HUUR

€ 1350,-

(excl.)

Omschrijving

Op de EERSTE WOONLAAG AAN HET EIND VAN DE GALERIJ MET VEEL PRIVACY, in uitstekend verzorgd appartementengebouw omgeven door veel groen en met uitzicht op een grasveld met speeltuin, gelegen vierkamer appartement van ca. 100 m² (conform de Nen 2580 norm) met balkon (ca. 16 m²) over de volle breedte (ca. 10 meter breed).


In de directe nabijheid bevinden zich o.a. het gezellige en historische centrum met winkels en horecagelegenheden, het NS-station (vanwaar Amsterdam CS slechts 17 minuten reizen is en Schiphol slechts 22 minuten), sportaccommodaties, scholen, kinderdagopvang en uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, AMC, Utrecht en Hilversum.

INDELING:

Via de centrale toegang met de brievenbussen, de intercom, de lift en het trappenhuis bereikt men het appartement op de eerste etage.

De berging bevindt zich in de onderbouw.

De servicekosten zijn inclusief.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:

Dit appartement is keurig onderhouden en in een lichte kleurstelling uitgevoerd. Vloeren zijn grotendeels voorzien van laminaat. De meterkast is voorzien van voldoende groepen alsmede dag- en nachtstroom. De keuken is voorzien van een fornuis met oven en vaatwasser.

BUITENRUIMTE:

Dit appartement bevindt zich aan het eind van de galerij waardoor dit appartement privacy biedt doordat er weinig andere bewoners langs lopen.

GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:

- Wonen: 95 m²;
- Overige inpandige ruimte: niet van toepassing;
- Gebouwgebonden buitenruimte: 16 m² (balkon);
- Externe bergruimte: 9 m² (berging).


KORTOM:

Het betreft hier een appartement met veel ruimte en privacy. Nieuwsgierig? Bel ons voor een bezichtiging en wij laten u dit appartement graag zien!

Adres

Heemraadweg 127

Weesp

Ligging

Kenmerken

Soort woonhuis

Aantal slaapkamers

Appartement

3

Etages

Woonoppervlakte

1

100

Buitenruimte

Bouwjaar

bottom of page